Voor de eerste keer online banenmarkt

Geschreven door Redactie
Voor de eerste keer online banenmarkt

Donderdagmorgen 29 oktober, op de laatste dag van de maand van het werk, organiseert het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN) voor de eerste keer een online banenmarkt.

Dit biedt, tijdens coronatijden, extra mogelijkheden - voor zowel werkgevers als werkzoekenden. De online banenmarkt is van 09:30-12:15 uur.

Voor werkzoekenden biedt de online banenmarkt vacatures vanuit diverse branches. Voor hulp en ondersteuning bij het solliciteren zijn er verschillende webinars te volgen en er is er een online CV check mogelijk. Ook is er informatie over omscholingstrajecten en werken in het buitenland. Werkgevers kunnen zich via een livestream presenteren of een blind date aangaan met werkzoekenden. Er kan ook een bedrijfsfilm aan het profiel van het bedrijf worden gekoppeld, zodat de werkgever zich kan profileren. In het WSP-NHN werken gemeenten, UWV en de SW-bedrijven samen. Zij bieden één aanspreekpunt waar werkgevers terecht kunnen met hun arbeidsmarktvragen. Adviseurs van het WSP-NHN bemiddelen tussen werkgevers en werkzoekenden en adviseren werkgevers over mogelijke subsidies, regelingen en/of begeleiding op de werkvloer.

Onze Ambassadeurs