Koop een leuke agenda voor het nieuwe jaar

Geschreven door Redactie
Koop een leuke agenda voor het nieuwe jaar

Nieuw jaar, nieuwe agenda

Het einde van dit jaar en het begin van het nieuwe jaar nadert en dat betekent dat het ook tijd is voor een nieuwe agenda. Maar welke agenda past nu het best bij jouw dagelijks leven? Ga je voor een familieplanner, een zakelijke of persoonlijke agenda? En ga je langs de winkel of bestel je hem online? Allemaal vragen die in dit artikel beantwoord zullen worden.

Familieplanner

Als je met een groot gezin woont is het best handig om te weten wie wanneer welke afspraken heeft staan. Met een familieplanner heeft ieder gezinslid zijn of haar eigen kolom. Zo houd je overzicht van alle afspraken en zie je in een oogopslag wie er wel en niet thuis zijn. Handig bijvoorbeeld als je boodschappen moet doen voor het avondeten. Online heb je hele leuke websites waar je familieplanners kan bestellen. Kijk bijvoorbeeld op de website van Albelli, daar kan je een planning maken met foto’s! Ga je toch liever naar de winkel? Dan kan je het beste bij de Bruna of de Hema kijken. Zij hebben een uitgebreid assortiment.

Zakelijke agenda

Heb jij een druk zakelijk leven? Veel verschillende afspraken op verschillende locaties? Dan kan een zakelijke agenda superhandig zijn. Zo houd je makkelijk overzicht en zie je precies wanneer je waar moet zijn. En zo kom je ook niet in de war met persoonlijke afspraken. Op bol.com en invulboekjes.nl heb je een ruime keuze aan leuke agenda’s. Maar als je liever langs de winkel gaat, kan je eens kijken bij de boekenwinkels. Zij hebben vaak een leuk assortiment aan agenda’s.

Persoonlijke agenda

Iedereen kent het wel. Soms zitten er van die weken tussen dat je amper tijd hebt om adem te halen. Dan is het fijn als je wel nog een beetje overzicht hebt. Kies dan voor een leuke persoonlijke agenda. Kies agenda die het beste bij jou past. Kijk bijvoorbeeld naar de indeling, de kleuren, een hare of zachte kaft. De agenda moet helemaal bij jou passen, dan werkt het beter. Ook voor de persoonlijke agenda kan je natuurlijk online op zoektocht gaan. Kijk bijvoorbeeld op zoedt.nl of stumpel.nl. Maar ook voor deze agenda kan je goed terecht bij de Bruna of de Hema.

Voor welke agenda ga jij? Je hoeft in 2022 in ieder geval niet het overzicht te verliezen.



Onze Ambassadeurs