Deelnemers gezocht voor bijzonder kerstproject

Geschreven door Redactie
Deelnemers gezocht voor bijzonder kerstproject

De stichting ziet in deze moeilijke tijden kansen en mogelijkheden om cultuur en theater in de regio een flinke boost te geven en te laten zien dat cultuur mensen verbindt.

In december van dit jaar wil de stichting een bijzonder kerstproject produceren, waarvoor een dertigtal deelnemers wordt gevraagd.

Met het project Kerstschatten van Hoorn brengt de stichting een project bestaande uit twee onderdelen; de Theatrale Decemberkalender en Kerst in de nacht. De Theatrale Decemberkalender zal bestaan uit 31 korte acts over net zoveel vakjes verspreid over de kerstmarkt in de binnenstad van Hoorn. Tijdens de uitvoering van Kerst in de nacht zullen alle acts van de Theatrale Decemberkalender samen komen in een sfeervolle kerstshow. Het gehele project zal in het teken staan van een relevant thema.

Lijkt het je leuk om (weer) veilig actief te zijn op het gebied van theater, zang, dans, muziek en/of poëzie in de breedste zin van het woord? Ben je tussen de 12 en 70 jaar? Wil je naast het werken aan en uitvoeren van een korte theatrale verrassing, ook jezelf ontwikkelen op het gebied van performance en zelfvertrouwen? Ben je of voel je je een acteur, zanger, danser of dichter of bespeel je een instrument? Dan zijn zij op zoek naar jou!
Tijdens een viertal repetitiemomenten werk je zelf, maar onder leiding van een professioneel team, aan je act, performance, verbeeldingskracht en zelfvertrouwen. Je werkt toe naar het meerdere keren uitvoeren van je act en uiteindelijk naar een eindvoorstelling op een bijzondere en sfeervolle locatie.

Ze vragen van je een eenmalige bijdrage van 45 euro, maar meer nog jouw talent(en), je motivatie en ambitie die verder te ontwikkelen en te stralen in een bijzonder project. Stichting Karakteristiek streeft naar een dynamische groep deelnemers afkomstig uit de volle breedte van de samenleving. Naast een mooie ervaring, zorgen wij uiteraard voor een veilige omgeving en naleving van alle maatregelen.

Kom jij deze Kerst nog mooier maken? Meld je dan voor 31 oktober aan op www.karakteristiek.org

Onze Ambassadeurs