Opleverfeest bij de Toren

Geschreven door Redactie
Opleverfeest bij de Toren

Vera Dudink heeft 3,5 jaar geleden als eerste een appartement gekocht in het aan de Provincialeweg verrezen gebouw dat de naam Toren heeft gekregen. Deze week mocht ze dan eindelijk de sleutel op officiële wijze ontvangen. Uit handen van directievoerder Ronald Kok kreeg ze de sleutel overhandigd.

Er waren bloemen aanwezig en lag er een heerlijke taart in haar koelkast klaar voor dit feestelijke moment. Haar zonen Marco en Michel waren hierbij aanwezig.

Vera Dudink heeft 50 jaar in de Streek gewoond en gaat op 20 november verhuizen naar Toren in Hoorn. Ze heeft er ontzettend veel zin in.  Ik ben zo blij om hier naar toe te komen. Alles is zo mooi. Dit wordt mijn thuis met alles dicht in de buurt: de trein, de bus en aan de rand van de stad. Ik reis veel voor bijvoorbeeld een museumbezoek en ook ga ik met de trein naar België om mijn zoon Michel te bezoeken.” Tijdens een rondje door haar appartement is ze enthousiast over de luxe afwerking van de verschillende ruimtes. De olijfgroene keuken is al gemonteerd en kan direct gebruikt worden. Ook de badkamer is gebruiksklaar. Een extra toilet is aanwezig voor bezoekers. Haar slaapkamer ligt op het oosten waardoor het zonnetje daar als eerste binnenkomt. Vera is enthousiast en dankbaar. Ze kijkt er enorm naar uit om hier te komen. ”Dit wordt mijn laatste verhuizing”, besluit ze.

Onze Ambassadeurs