Theater Het Postkantoor weer open

Geschreven door Redactie
Theater Het Postkantoor weer open

Nu premier Rutte heeft afgekondigd dat culturele instellingen vanaf donderdag weer open mogen, haalt Theater Het Postkantoor opgelucht adem.

Klassiek op zondag: elk seizoen brengt Het Postkantoor een selectie van winnaars en finalisten van het Prinses Christina Concours. Veel van de huidige grote namen in de Nederlandse (klassieke) muziekwereld namen in hun vroege carrière deel aan dit concours.

Op deze zondag maak je kennis met accordeonist Johan Wiersma en het Viride Kwartet.
Johan Wiersma koos al op zesjarige leeftijd voor de accordeon. Hij kreeg hij les aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem en won meerdere prijzen, trad op in het voorprogramma van het Radio Filharmonisch Orkest en nam deel aan het Kinderprinsengrachtconcert.
Het Viride Kwartet leerde elkaar kennen op de School voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium te Den Haag, waar zij inmiddels ook hun bachelor opleiding volgen. Ze kregen les van leden van het Matangi Kwartet en het Dudok Kwartet en waren ze meerdere keren te gast in het programma Podium Witteman. Hun enthousiasme en hechte vriendschap geeft het kwartet een persoonlijke en unieke uitstraling.

zondag 22 november om 11.00 uur en 14.00 uur

Theater Het Postkantoor volgt de richtlijnen van het RIVM voor een veilig en sfeervol theaterbezoek. Meer informatie en reserveren: www.hetpostkantoor.info of 0228-743910.

Onze Ambassadeurs