Blooms, colours your day

Geschreven door Redactie

Pascal Stroet is een ware bloemenkunstenaar.

Gefascineerd door natuur, kunst en design besloot Pascal zich te gaan specialiseren in het ontwerpen van botanische objecten die het verschil maken. Natuur wordt design, natuur wordt kunst en natuur laat je genieten. Met dit in zij n achterhoofd maakt hij van alles wat met natuur te maken hebt een waar kunstobject.

Na de opleiding bloemschikken ging Pascal door naar de opleiding bloemsierkunst. Tijdens deze opleiding werd hij geïnspireerd door vele vormen en materialen, hij zag dat er zoveel meer mogelijk was dan alleen een boeket schikken. Zijn kunst onderscheidt hem van andere bloemenwinkels. Hij maakt alles op maat en alles naar jouw wensen. Niks is hetzelfde en alles is uniek. Niet bloemschikken, maar kunst creëren.

De vernieuwing en de uitdaging om mensen mee te nemen in zijn verhaal vindt Pascal het leukst aan zijn werk. Iedere opdracht is een uitdaging, en alle opdrachten zijn leuk om te doen. Het is vernieuwend en veel mensen moeten daaraan wennen. Aan hem dus de uitdaging om de mensen mee te nemen in de kunst die hij creëert, en te laten zien dat het zo bij zonder kan zijn.

Pascal is uiteraard trots. Trots op zijn bedrijf, en zijn kunst. Maar hij is vooral trots op de ontdekking. De ontdekking naar nieuwe vormen, nieuwe materialen en nieuw leven. De ontdekking die elke keer weer opnieuw verrast.

Ben jij ook nieuwsgierig naar nieuwe ontdekkingen? Neem dan snel een kijkje op de website www.booms.nu en social media. @BloomsHoorn op Facebook en @BloomsDutchDesign op Instagram. Je kan ook direct contact opnemen door te mailen naar info@blooms.nu.


Onze Ambassadeurs