Beeld en Geluid blijft voorlopig gesloten

Geschreven door Redactie
Beeld en Geluid blijft voorlopig gesloten

Vanwege de grootschalige verbouwing blijven de deuren van museum van Beeld en Geluid in Hilversum nog even dicht. Andere musea kunnen en mogen vanaf vandaag wel weer open dankzij nieuwe versoepelingen van de coronamaatregelen.

Maar tijdens het Erfgoedfestival Gooi en Vecht is Beeld en Geluid wel iedere vrijdag te bezoeken. Tussen vrijdag 11 juni en donderdag 2 september vindt dit Gooise festival plaats. Op de vrijdag verzorgt Beeld en Geluid dan om 13.30 uur een rondleiding door het gebouw.

Inmiddels is de voormalige Experience gesloopt en wordt binnen hard gewerkt aan een nieuw en interactief museum. Het was tijd voor een moderner museumgedeelte. Maar dat gaat pas medio 2022 open.

Beeld en Geluid blijft toegankelijk als archief, bron van hergebruik en beschikbaarstelling, het onderwijs, de erfgoedsector, evenementen en kinderfeestjes. Tussen november 2020 en medio 2022 houdt Beeld en Geluid diverse activiteiten in het gebouw, online en op andere locaties in het land zoals in Beeld en Geluid Den Haag. De festivalrondleidingen kosten 2:50 euro per persoon. Tickets zijn online te reserveren.



Onze Ambassadeurs