Celmar fietsen

Geschreven door Redactie
Celmar fietsen

Wat begon als een hobby is nu hun werk.

Marcel en Robbert zijn voor velen een bekend gezicht in winkelcentrum de Huesmolen in Hoorn. Zij zijn de trotse eigenaren van de fietsenwinkel ‘Celmar Fietsen’. Van jongs af aan waren ze al met fietsen bezig, opkopen, opknappen en onderhouden. Een uit de hand gelopen hobby wat nu een mooie fietsenzaak is.

Sinds 2016 is de fietsenwinkel gevestigd in de Huesmolen en het assortiment breidt alleen maar uit. Ze verkopen zowel nieuwe als gebruikte A-merk fietsen. En altijd voor de beste prijs! Dat maakt fietsenwinkel ‘Celmar Fietsen’ zo’n fijne winkel. Ben je opzoek naar een mooie fiets maar weet je nog niet precies wat nou echt bij jou past? Bij Celmar Fietsen staan Marcel en Robbert voor je klaar en de service en nazorg te bieden die jij nodig hebt.

Dus lage prijzen zoals op het internet maar dan wél met service. Naast de verkoop van fietsen verkopen ze ook accu’s en accessoires voor de fiets en je kan er ook terecht voor onderhoud en reparatie. In de laatste jaren hebben ze het als maar drukker gekregen en zijn er veel mensen die hun rondje Hoorn fietsen op een Celmar Fiets.


Onze Ambassadeurs