Hoorn voor Hartstocht

Geschreven door Redactie

Je kunt kiezen tussen een wandeling van 5, 10 of 15 km vanaf de club.

Fit4lady voor de Hartstocht! Een wandeltocht vanuit de Hartstichting om zoveel mogelijk donaties op te halen voor onderzoek naar het vrouwenhart.

Je kunt kiezen tussen een wandeling van 5, 10 of 15 km vanaf de club. Mét koek en zopie onderweg. Ben je geen lid? Je kunt evengoed meedoen via de website: www.bit.ly/3zLUki6. De organisatie schrijft routes uit. Wil je je eigen route wandelen? Dat kan met behulp van de e-Routes app.

Inschrijven betekent kans op veel prijzen met jouw persoonlijke mega lot! Onder andere een gloednieuwe Fitbit en een hotelovernachting voor 2 personen op verschillende unieke locaties door heel Nederland kun je winnen.

Kun je niet meewandelen, maar wil je wel het onderzoek naar het vrouwenhart steunen? Doneer dan aan Team Fit4lady Hoorn en help mee aan een prachtig bedrag voor de Hartstichting.


Onze Ambassadeurs