Leer meer over duurzaam leven met Paul en Daniëlle

Geschreven door Redactie

Op donderdag 14 oktober is er om 20:00 uur ’s avonds een bezoek aan de duurzame woning van Paul en Daniëlle uit Hoorn.

Paul en Daniëlle begonnen twee jaar geleden met het verbouwen en hebben sindsdien duurzame en slimme toevoegingen gedaan aan de woning. Dak en zoldervloer zijn geïsoleerd. Daardoor is de oude wegzetzolder nu een slaapkamer geworden. De oude houten vloer is vervangen voor schuimbeton met vloerverwarming. Door goed te isoleren is het comfort in de woning vergroot. Paul vertelt: ‘We zijn er in comfort enorm op vooruitgegaan. De zolder is in de zomer goed koel te houden. En in de koude maanden wordt de warmte veel beter vastgehouden. De subsidie die we hebben ontvangen was een mooie bijdrage in onze verbouwingskosten. En nu besparen we maandelijks op de energierekening.’

Wilt u zich aanmelden voor de digitale rondleiding? Ga dan naar https://www.duurzaambouwloket.nl/glurenOnze Ambassadeurs