Krijg een gladde en zijdezachte huid bij Skintaliz

De deskundige is erg goed in haar vak en verzorgt jouw huid op een zorgzame manier om je een luxe gevoel te geven.

We kennen allemaal het ongemak dat wordt veroorzaakt door ingegroeide haren na het scheren, en we hebben er allemaal een hekel aan! Het goede nieuws is dat harsen je van al deze zorgen zal verlossen. Ingegroeide haartjes zullen geen probleem meer zijn. Doordat het haar volledig vanaf de wortel wordt verwijderd, duurt het lang voordat het haar terug groeit. Dit betekent dat harsen je een langere periode van glad en comfortabel gevoel geeft. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de jeuk en het stekelig gevoel veel erger zij n na het scheren, omdat het scheermes het haar in een hoek scheert.

Krijg een gladde en zijdezachte huid bij Skintaliz! Lees meer over de waxservice, op de website en boek nu je afspraak! www.skintaliz.nl/home.


Onze Ambassadeurs