hoe haal ik mijn autopraktijkexamen

Geschreven door Redactie

Neem vooral de adviezen aan van je instructeur!

Ga jij binnenkort afrijden? Hier zijn een paar dingen om rekening mee te houden bij het behalen van je rijbewijs.

Als eerste zorg ervoor dat je voldoende bent uitgerust! Als je goed slaapt en uitgerust bent zal je reactietijd sneller zijn. Ook zul je met veel meer gemak achter het stuur zitten en minder snel gestrest raken. Duik dus vroeg je bed in.

Wees zelfverzekerd! Dat is makkelijk gezegd dan gedaan maar door zelfverzekerd en met de goede mindset je rijexamen in te gaan zul je minder snel in de stress schieten. Ook kom je zekerder over op de examinator die wil namelijk zien dat je controle hebt over de situatie.

Als vrienden en familie horen dat je je praktijkexamen moet gaan doen zal je waarschijnlijk vele goedbedoelde adviezen en tips ontvangen. Dit is natuurlijk heel erg attent. Bedenk je alleen dat de meeste mensen al een tijd terug hun examen hebben gedaan. Misschien beter om het pas tegen je omgeving te vertellen als je geslaagd bent?


Onze Ambassadeurs