Interieurtrends voor het najaar

Geschreven door Redactie

Stijl je huis met de trends van 2021

Het najaar is begonnen, en bij een nieuw seizoen horen ook nieuwe trends. Je zit vaak binnen in de koudere maanden, en dan kan je het thuis maar beter zo gezellig mogelijk maken toch? En deze trends wil je daarom zeker niet missen

Soft en cozy

Zomers is de inrichting fris en luchtig, maar nu zoekt iedereen weer de knusse gezelligheid op. Dé ideale trend die hierbij past is en zachte, fluffy en knusse styling. Van heerlijk zachte kussens voor op de bank tot een wollig bedje voor je huisdier. Teddy en velvet stof lenen zich hier perfect voor.

Duurzaam en ecologisch

Duurzaamheid is een steeds grotere rol gaan spelen. In vervoer en voedsel, maar ook in de woningen. Steeds meer mensen maken de keuze om het interieur op een duurzame wijze in te richten. Maak bijvoorbeeld een bewuste keuze bij het uitzoeken van materialen. Neem bijvoorbeeld gerecyclede accessoires of meubels. Je draagt een steentje bij en het heeft ook een hele mooie natuurlijke uitstraling. Bamboe is een materiaal die vaak voorkomt in een duurzame inrichting. Kleine tip, ga eens langs bij een kringloopwinkel.


Onze Ambassadeurs