Wordt 2022 ook jouw beste jaar ooit?

Geschreven door Redactie
Wordt 2022 ook jouw beste jaar ooit?

Als studio van Lijfstijlcoach Hoorn houden ze zich bezig met het verbeteren van de kwaliteit van leven van hun klanten, met de focus op leefstijl.

In dit kader lanceren zij het LIJFSTIJL Jaarprogramma. Deelnemers leren hoe ze gezonder, slanker en vooral fitter kunnen worden en blijven! Geef je op voor de informatiebijeenkomst op 19 januari, 22 of 29 januari in Nibbixwoud.

Het blijkt hard nodig, binnen hun maatschappij zien ze op grote schaal problemen als het gaat om leefstijl. Denk aan je “niet fit voelen”, overgewicht, diabetes en hart- en vaatziekten. Vooral in deze onzekere tijden waarin zij soms dreigen weg te zakken, komen knelpunten op fysiek, emotioneel en mentaal gebied naar de oppervlakte.

Dit 11 maanden durende programma omvat verschillende leefstijl-thema’s, groepsactiviteiten met verschillende fysieke trainingen, interactieve workshops over onder andere ritme en regelmaat, wilskracht en gewoonten, dagelijks bewegen, voeding, slaap en stress. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau deelnemen. Uiteraard zijn er ook trainingen, test- en meetmomenten en een spetterende afsluiting. Daarnaast krijgt elke deelnemer een persoonlijk voedingsplan en een aantal opdrachten met betrekking tot gedragscoaching. 

Meer informatie?

Op 19 januari om 19.30 uur en op zaterdag 22 en 29 januari om 11.00 uur leggen zij bij Lijfstijlcoach Hoorn precies uit wat je kunt verwachten.

Adres: Overspoor 64 D, 1688 JH NibbixwoudOnze Ambassadeurs