Robin Gillebaard is morgen te zien op Viaplay!

Geschreven door Redactie

Het gevecht van dit weekend op officialenfusion is te zien via Viaplay.

De toptalent bewijst telkens weer dat hij in de ring thuis hoort.

Robin Gillbaard is een negentienjarige Almeerder die op zijn vijfde levensjaar begon met kickboksen als hobby en voor zelfverdediging. Vanaf zijn dertiende ging hij elke dag trainen en meedoen aan wedstrijden.

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. De sport kent zijn oorsprong in Japan en de Verenigde Staten, en werd daar populair in het begin van de jaren 1970. Bij kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo.

Kijk jij morgen ook naar het gevecht van Robin Gillebaard? Volg @robingillebaard op Instagram!


Onze Ambassadeurs