De slaapgewoonten van elk sterrenbeeld

Geschreven door Redactie
De slaapgewoonten van elk sterrenbeeld

De slaapgewoonten van elk sterrenbeeld, volgens een astroloog.

Ram: Als je geen goede nachtrust kunt krijgen, ben je de volgende dag niet functioneel op je werk. Je angst kan 's avonds de overhand krijgen, terwijl je nadenkt over wat je morgen beter kunt doen. Maak 's avonds geen lijstjes. Lees een boek om je ogen te laten rusten.

Stier: Je houdt van je rust. Je hebt de reputatie hard te werken, wat betekent dat je minimaal acht tot tien uur slaap nodig hebt. Zo niet, dan ben je niet leuk om in de buurt te zijn. Kruip na het werk op de bank en doe een snelle powernap die de slaap niet verstoort.

Tweeling: Het is super belangrijk om je elektronische apparaten uit te schakelen voordat je in slaap valt, zodat je een moment hebt om te ontstressen. Als je je loskoppelt van de wereld, kun je een moment van vrede en rust hebben voordat je het hooi gaat pakken. Dit zorgt voor een goede nachtrust van acht tot tien uur.

Kreeft: Je komt 's nachts tot leven (je planetaire heerser is tenslotte de maan). Daarom kan het moeilijk zijn om op een bepaald moment in slaap te vallen. Maar als je eenmaal in je diepe slaap bent, wordt het moeilijk om wakker te worden. Probeer overdag een paar kattendutjes te doen om meer rust te krijgen.

Leeuw: Buiten het seizoen (herfst en winter), heb je de neiging om in winterslaap te gaan om al je energie voor de zomer te sparen. Al je slaap in de andere seizoenen zal je echter veel energie geven op de warme zomerdagen dan heb je minder slaap nodig.

Maagd: Je hebt meer kans om 's nachts te woelen en te draaien dan de andere tekens. De reden waarom is omdat je de neiging hebt om alle drama en aspecten van de dag te heroverwegen en door te nemen voordat je in slaap valt. Neem voordat je in bed springt even de tijd om los te koppelen en tot rust te komen.

Weegschaal: Je bent niet lui, maar als je 's nachts geen 10 uur slaap krijgt, kan het moeilijk zijn om overdag bij je in de buurt te zijn. Het creëren van balans in je slaapschema zal moeilijk zijn, maar als je eenmaal een regelmatig slaapschema aanhoudt en geen dutjes doet, zou je goud moeten zijn.

Schorpioen: Je kunt doordeweeks op minimale slaap functioneren. Maar zodra het weekend aanbreekt, moet je een uur of twee extra slapen om ervoor te zorgen dat je voldoende rust krijgt. Mediteren voor en na het slapen zal je sfeer een boost geven en je een rustgevende slaap geven.

Boogschutter: Een paar uur hier en daar is genoeg rust om je vurige gevoelens te bevredigen. Maar als je dat doet, slaap je met één oog open (om zo te zeggen). Jij bent tenslotte de kosmische verdediger van het universum en je moet altijd op je hoede zijn. Er is weinig rust voor helden.

Steenbok: Je staat vroeg op, wat betekent dat je eerder in slaap valt dan de andere tekens. Het voorbehoud is dat je vaak niet een hele nacht slaapt, omdat je gedachten in de weg zitten of je lucide dromen bezorgen. Probeer voor het slapengaan een warm bad te nemen om spanningen los te laten.

Waterman: "Work hard, sleep hard" is jouw motto. Maar het duurt even voordat je in een diepe slaap valt. Een nostalgische film kijken helpt je om in slaap te vallen. Kijk geen film in het midden van de dag of doe geen dutje het houdt je de hele nacht wakker.

Vissen: Als de dromer van de dierenriem heb je slaap nodig om de wereld door een ander perspectief te zien en haar schoonheid te omarmen. Dit is jouw tijd om door je verbeelding en onderbewustzijn te leven. Je kunt meer dan 10 uur slapen als je uitgeput bent en 's ochtends nooit meer wakker wilt worden.




Onze Ambassadeurs