Local Guide Hoorn: boek een rondleiding!

Geschreven door Redactie
Local Guide Hoorn: boek een rondleiding!

Alette laat je graag kennis maken met deze prachtige historische stad.

Ben je toevallig op vakantie, of een weekendje weg, en wil jij Hoorn écht verkennen? Boek dan een stadswandeling of rondleiding langs de historische bezienswaardigheden met jouw persoonlijke gids Alette!

Je zult kennis maken met de verborgen parels en verhalen van Hoorn: een monument van de gouden eeuw. Een rondleiding duurt gemiddeld zo’n twee uur. Local Guide Hoorn biedt verschillende rondleidingen aan. Zo kun je kiezen uit de Highlight rondleiding, de Gouden Eeuw rondleiding, de Haven rondleiding en een familiewandeling in Hoorn. Kom je zelf niet uit omgeving Hoorn? Dan is de rondleiding voor nieuwe inwoners iets voor jou! Hoe meer je weet over Hoorn, hoe meer je de stad gaat waarderen! Bij deze rondleiding kom je langs de belangrijkste en mooiste plekken van de stad. Een rondleiding is ook te boeken met lunch of diner.

De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de groep. Ben je tot en met 5 personen, dan betaal je 75,00 euro per gezelschap. Ben je van 6 tot en met 8 personen, dan betaal je slechts 15,00 euro per persoon. Is de groep groter dan 9 personen? Dan is de prijs op aanvraag. Kijk voor meer informatie op www.localguidehoorn.com of stuur direct een e-mail voor een persoonlijke rondleiding op maat naar alette@localguidehoorn.com.



Onze Ambassadeurs