Overwinning voor Always Forward Hoorn

Geschreven door Redactie

Always Forward heeft in de competitie 2021/2022 een mega start gemaakt.

In de als ‘altijd lastig’ te kwalificeren uitwedstrijd tegen Wieringermeer behaalde het team een 1-4 overwinning.

De wedstrijd speelde zich grotendeels af op de speelhelft van de thuisclub, omdat de ploeg uit Slootdorp het zwaar op de verdediging legde. Dat werd bijna alleen maar erger toen Wieringermeer in de achtste minuut de leiding nam via een snelle uitbraak over rechts, die knap werd afgerond met een schot in de verre hoek

De gelijkmaker van Forward duurde wel liefst twintig minuten. De druk werd zo erg opgevoerd dat de thuisploeg de bal bijna niet meer uit het eigen strafschopgebied kon halen en toen die gunstig voor Patrick van Dijk terechtkwam, schoot de Forwards middenvelder onhoudbaar binnen. Enkele minuten later bracht Jan-Jaap Schaper de bezoekers op voorsprong door bij de tweede paal Jouke Huitema’s voorzet van rechts doeltreffend af te ronden.

Uiteindelijk wonnen ze met het doelpunt van Stefan Schipper.