Opening bij IJsbaan De Westfries in Hoorn

Geschreven door Redactie
Opening bij IJsbaan De Westfries in Hoorn

IJsbaan De Westfries in Hoorn staat in het weekend van 2 en 3 oktober helemaal in het teken van de opening van het nieuwe schaatsseizoen.

Het personeel is blij om weer gasten te mogen ontvangen op de banen. Recreatieve schaatsers kunnen tijdens het openingsweekend gebruik maken van diverse acties.

Donderdag 30 september om 19:00 uur mogen de obligatiehouders als eerste het ijs op. Vrijdag 1 oktober mogen de verenigingen. Vanaf zaterdag 2 oktober mogen de recreatieve schaatsers het ijs op van 11:30 uur tot 16:30 uur. Ook zondag 3 oktober zijn de schaatsers van harte welkom, de ijsbaan in Hoorn is dan geopend van 09:00 uur tot 16:30 uur.

Kortingen

Tijdens het openingsweekend is entree voor iedereen twee euro. Daarnaast is het mogelijk om rittenkaarten met korting te kopen. Inschrijven voor de schaatslessen bij DuoSport, de schaatsschool die cursussen aanbiedt voor jong en oud, is vanaf nu ook mogelijk. Meer informatie is te vinden op www.duosport.nl/hoorn. Ook de schaatswinkel is vanaf nu geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Vanaf zaterdag 2 oktober is de winkel nu elke dag geopend.



Onze Ambassadeurs